May 24, 2013

sekarang saya pelajar ijazah

Alhamdulilah,tadi dah check result dan aku layak untuk masuk degree.
selama setahun di foundation akhirnya tamat 2minggu yang lepas dah habis exam.now confirm dah dapat masuk degree.tak sabar,tapi sangat takut,sebenarnya aku tersangatlah kecewa dengan result sem akhir foundation walaupun pass semua subject,but jatuh.hmm,tak taw nak cakap apa.mungkin sebab aku terlampau takut dengan fizik,study week pun aku belajar fizik dari subject lain..so subject lain pun jatuh jugak.haish.nak buat cam mana kan.terima jerlah..and now aku kena bangkit balik walaupun aku dah terpeliot sikit kan.so cuba untuk membangkitkan diri.dan  lupakan sajer perkara yang lepas.

Dan challege yang lebih besar bagi aku adalah degree.dan aku lah orang pertama antara kawan-kawan sekolah  yang memula langkah sebagai pelajar ijazah sarjana muda.aku harap korang dapat ikut jejak aku dan berjaya sama-sama.Banyak halangan dan kesabaran aku tempoh untuk setahun.dan aku harap aku kuat untuk tiga tahun akan datang.doa dan semangat dari korang buat aku kuat.walaupun depan korang aku berlagak cool dan macam buat endah tak endah.hahaha

Akhir kata, maju ke depan.benda lepas biar jadi kenangan.kenangan indah kita simpan,kenangan pahit kita buang.haha


aku bukan nak berlagak ke hape,cuma aku sendiri pun tak percaya umur baru 19 dah jadi pelajar degree.haha.just nak kongi kegembiraan.okay


yang ikhlas
Atiah aka che'a

1 comment: