Jun 1, 2013

start new life.degree

Assalamualaikum.sekarang dah ada dekat uniten.first year degree.first sem..dekat seminggu dah ada dekat sini.mula2 penat.tukar id baru sebab id masa foundation dah tak guna..settle kan study plan.dengan class lagi jadual cam hape..so mingggu ni memang keluar memanjang uruskan semua..rasanya minggu depan okay dah sikit kot..minggu ni free lagi,homework lecture bagi pun oke.start minggu depan.dah kena start assignment dan proposal.lecture dah cepat bagi assignment,suruh start dari sekarang,jangan nanti terkopoh kapah buat last minute.lecture degree pun okay,best ada.muka macam jae suk running man pun ada..


perubahan masa foundation dengan degree,bagi aku tak banyak sangat,cuma biasalah degree lebih banyak kerja dari foundation dulu.sem ni 5 subject aku kena hambik.Programming 1,Multimedia Technology,Business communication, Islamic studies and Fundamental Information system.fuh banyak subject sem ni.sem ni first time aku ada kelas pukul 8am.masa foundation dulu aku tak pernah kelas pukul 8am.hambik kau waktu degree kena pulak.hmmm,xpelah..jadual banyak jugak gap,tapi paling tak suka kelas petang,buat aku mengantuk tahap gaban dah..baik banyak kelas pagi dari kelas petang.kalau lab aku buat programming banyak kali menguap,ini kan kelas business communication yang banyak lecture cakap kat depan.aku ni cepat mengantuk kalau lecture duk cakap kat depan.dan aku tak tahu nak buat apa..classmate pulak okay,sekarang dah bercampur.tak banyak yang sama dengan classmate dulu,tapi nasib kawan baik aku masih sama.kawan2 yang lain pun ada jugak yang kelas sama.

akhir sekali,aku harap aku dapat buat yang terbaik untuk sem ni..okay bye.hehehehe

1 comment:

Mya said...

study rerajin awk! btw jum join segment mya :) http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html