Apr 18, 2013

Port Dickson aku datang

holiday with them.my classmate
hani,farahin,atie,aby and camin
13 April 2013

main air dengan mereka.sangat sangat penat penat penat tambah-tambah lagi naik banana boat jatuh 4kali dalam air kat tempat yang dalam giler tu.terminum semua air masin semua..masuk hidung masuk telinga.tapi best lah cuma penat,kalau jatuh banyak kali terasa lah seksa die macam mana nak naik balik banana boat tu.kalau orang tu tolong tolong la,kalau tak pandai2 lah naik sendiri atau kawan tolong naikkan.itu yang penat tu.Malam tu makan di SERI MESRA IKAN BAKAR & SEAFOOD.Ramai orang makan dekat situ,yelah sedapkan,tempat famous pulak tu.Alhamdulilah selamat sampai  Uniten pukul 11 malam.







credit photo:camin and aby





1 comment:

  1. hai , awak di tag nama #CHE-ARE jom sertai g.a besar-besaran by o.s.m http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging.html . hadiah berbaloi-baloi cepat review hadiah jugak .jom sertai .

    ReplyDelete