Sep 16, 2016

Masbro Village Melaka - Short Vacay



Salam, ini  percutian 1 April lepas , baru nak buat entri pergi Melaka dengan sahabat sahabat Uniten. Percutian kami singkat jer 2 hari 1 malam . Sahabat saya sorang tu orang Melaka kira nak last bercuti sebab lepas tu kami dah habis belajar. Rindunyalah sekarang semua dah buat hal masing masing, ada yang kerja, ada yang menggangur macam saya ni. hahahaha

Kami tinggal satu malam di Masbro Village Melaka style rumah English kan,  masa April yang lepas harga RM250 untuk semalam. Masbro Village ni dekat tepi jalan jer, kalau nak ke Bandar Melaka nampak dah. Masa kami pergi swimming pool tak siap lagi, sekarang dah siap dah. Mesti lagi cantik. Dekat dalam rumah sangat cantik puas hati sebab ruang tamu besar siap ada tv, Oven, peti ais. Bilik dekat atas pon selesa, ada Dua katil queen. Tandas ada dua. Kalau nak tinggal sini sila lah booking awal sebab memang selalu Full.






credit : google




8 comments:

IK Tia said...

Tengok gambar pun dah tau best 😊

LadyBird said...

Cantiknye rumah pwnginapan die.. Sgt teruja nk pergi juge.. Seumur hdp akk br sekali gi ke sana..

farhana jafri said...

cantiknya style rumah dia! Tak pernah pulak nampak homestay macamni padahal selalu pergi melaka.

Eeiou _ said...

Alaaaa cantiknyaaa. nak pergi!

Siti Khadijah said...

wah cantiknya

Rafydahouse said...

waaa. bestnye ♥

Jom join GA sy http://rafyydah.blogspot.my/2016/10/giveaway-by-rafyydah.html

ieyra h. said...

Cantiknyaaa tapi tak tahulah bila boleh pergi and stay sana sebab my kampung dekat sangat dengan situ, heheh >O<

ieyra h. | blog

Mar Mansor said...

nampak menarik..satu hari nanti..