Feb 28, 2013

Kelantan Terengganu aku datang

Assalamualaikum.alhamdulilah raya tahun baru cina di beri cuti seminggu wooo.selalu susah nak dapat cuti seminggu disebabkan lecture pun ramai yang cina dapat la cuti lama sikit..dan disebabkan aku lama sangat bercuti aku bercuti di kelantan dan terengganu selama 3 hari 2 malam bersama rakan sekelas masa zaman sekolah menengah.wah,macam dah bertahun sangat aku tinggal sekolah.ecehhh.dengan mereka ni asyik gelak jer,serius susah nak berhenti bila time gelak tu.yelah dah lama tak jumpa..

semasa di rnr.rest time
 dilah,zaim,chea,prateeb,ain
tempat ni sejuk,tak ingat la nama tempat ni.
ala2 macam di oversea gitu



 dah sampai kelantan
melawat istana di kelantan


di bawah jambatan




dapat beli tudung untuk ma.heee





tengok banyak giler plastic,masa ni shopping habis semua.

di pasar payang,Terengganu

masjid kristal




lastly,terima kasih anum, invite me sama-sama bercuti ni,walaupun kita dah berjauhan tetap ingat aku..and to my lovely friend dilah yang giler2,yang tak habis2 peragai kebudak budakannya.hahaha.u make wonderful day 3 day two night.To my ex classmate yang tersayang prateeb dan zaim yang buat aku teringat masa zaman sekolah.korang kawan yang baik.best jumpa korang.dan lagi ain yang banyak tolong dilah masa aku tiada dekat dengan dia.thank banyak2.THANKS KORANG.

p/s:berat aku dah turun

2 comments: