Dec 31, 2012

Dinner Night


Date:26 disember 2012
Place:UNITEN,Bangi

Assalamualaikum semua..happy new years semua.harini last day untuk calendar 2012.banyak kenangan pahit,manis,duka,sedih,gembira,gelak ketawa.semua aku rasa.semua pahit dan manis akan tersimpan di dalam ingatanku..harap 2013 akan menjadi tahun yang lebih baik untuk aku.InsyaALLAH.

GAMBAR DIATAS ialah dinner night untuk subjek kor uniten,assignment lah katanya kena buat event.so haritu aku kena pakai dress.nampka tak situ first time i wear dress..segan,tambah malu,sebab tak pernah pakai dress.selalu pakai jeans dan t-shirt sudah.heee

bawah ni foto-foto:

kawan2 u
yanie,atie,me and aina

ini classmate ku



kawan2 kelas

with fatin

me,atie,shalon,yanie and wan

with naren

with fatin arina

with shalon



with lilian

with yanie

with atie


me,hani,atie and yanie

my frenz sing


ini lah mereka2 yang buat kelas aku bising









king and queen




harap persahaban kita akan berkekalan hingga dah graduate..dan jumpa lagi kawan2 untuk last sem iaitu sem tiga,lepas tu kita sama-sama akan melangkah ke degree..next entry camping pulak.dari sem satu hingga sem dua ni.rasa best giler kawan-kawan dengan section 2 ni.korang tak poyo,korang tak bajet,korang cool,korang simple,korang mesra..itu sebab senang untuk kita close walaupun ada yang berlainan agama dan bangsa. india,china,foreigner..

2 comments:

Steffany Daph said...

first upper pic tu nampak sweet semua (: siap pakai mask lagi.alalalal..cute! hee..

selamat tahun baru 2013 dan semoga maju jaya dari http://steffanylife.blogspot.com

chea said...

tq awak.happy new years