Jan 12, 2013

Air Terjun Sungai Gabai lepas habis exam


Assamualaikum dan salam sejahtera para blogger's...yeyeyeye dah habis EXAM!..sudah start cuti sem untuk sem 2 ini.tinggal lagi satu sem untuk habis foundation.lepas tu degree pulak aku tempoh.lega giler dah habis untuk sem 2 ni.memang sem 2 ini paling penat,paling banyak main,paling sempoi,paling semua paling la..hahaha.All is well.hahaha

sem 2 ni banyak mengajar aku erti persahabatan,erti matang dalam sesuatu perkara,erti susah.dan macam-macam erti lah..alhamdulilah,lepas habis exam pada hari rabu yang lepas,kelas aku buat plan nak pergi air terjun sungai gabai hari khamis.bermandi mandi lah katakan setelah stress berminggu-minggu.walaupun plan ramai yang pergi tapi sebab ada yang banyak hal last minute hanya beberapa orang jer dapat join.tapi takpelah sikit2 pun rasa cam ramai jer..dan tersangat lah best air terjun tu :)


atie,im,hani,fatin,saya,emy dan wan
baru sampai

geng gegirls

muka tak sabar nak berendam dalam air

nak dikatakan menghirup udara yang sangat lah nyaman,bukan selalu dapat kan.tenang jer rasa.dengan flora dan fauna yang begitu sangat-sangat hebat ciptaan Allah swt.
lepas sampai kami nak mandi kat atas sekali..hambik kau bila kena mendaki satu tangga ke satu tangga.semput weh.makin atas makin atas,rasa berat giler badan nak naik.tapi gagah kan jugak demi mandi air terjun ni ha.akhirnya kami sampai



 tengok macam cetik jer.sekali berendam dalam tu.dalam weh.aku pun had dada.pendek la katakan























menunggu giliran untuk terjun.heee




nak balik dah






     

sibuk jer orang belakang





 best giler air terjun sungai gabai.nanti kami nak pergi lagi.insyaAllah awal sem tiga ke nanti dengan semua classmate.baru syokkan ramai-ramai.kalau ada umur yang panjang kami datang lagi mandi di sini.

credit-photo atie
photography:azim



No comments:

Post a Comment