Nov 16, 2012

Wawasan dinner-COWBOY

assalamualaikum.
sudah lama tak update blog,sibuk study,kalau balik rumah jer dapat update..kalau masa di rumah banyak free,kalau kat campus,hmmm sibuk memanjang.Pada hari sabtu lepas,kita ada exam muet..hmmm,scary jugak lah,sebab tak study satu apa pun.so keputusan nanti tak taw le cam mana..
malam pulak ada dinner club wawasan for charity rumah anak2 yatim.tema malam tu adalah COWBOY.di DENAI ALAM,SHAH ALAM..  




atie,me,kak lufa,kak miza and aina



my ze housemate yang awesome but yanie not here


aina and me











alhamdulilah dinner pun dah selesai dengan jayanya,dan aku budak baru yang baru nak aktif join club wawasan dan semestinya rasa segan dan shy dengan mereka mereka yang senior,because few of them do not know me and my attitude.so rasa segan la sebab tak rapat..who my frenz yang close dengan aku sememangnya akan tahu peragai aku macam mana yang talkative,gelak tak berhenti. is me..lastly i want wish thank a lot  for my cute sis miza *mata ke atas* for help me for costume and invited me for this dinner.if takde kak miza kita tak join pun dinner ni.hahahaha..and two of you aina and atie make me wonderful day..sadly, yanie tiada masa dinner,sebab keluar dengan pasangannya.ahak.heee...i hope i be forever in wawasan team.thanks for all the wawasan team.

credit photo-aina and shamiel
costume-danau desa

sincere
che are

1 comment: