May 2, 2012

jom heboh ipoh

assalamualaikum...dah lama perak takda buat jom heboh tahun ni ada weh..memang sesak betoi di ipoh..tak taw le teman nak kabor..jalan tu penuh...penat berjalan jer lah,ecehhh,duit pun banyak keluar..kalau jual makanan paling banyak la..tu yang best tu isi perut banyak..kalau tengok booth yang paling sesak dan sendat mesti ada artis..memang ada weh..ramai artis,tapi tak semua dapat tangkap gambar sama2..hmm,sedih..pelakon yang drama cinta emelda yang banyak turun ipoh.kita sempat tangkap gambar dengan wan sharmilla,dia sangat comel..artis lain banyak yang sibuk buat aktiviti bersama peminatnya..dapat poster apa celop lagi..ewahh


adik,wan sharmilla dan che'a

paling paling sedih semasa live MELODI..zizan kita takde,die tak sehat..aduh2...aku dah le datang jom heboh semata2 nak face to face dengan jijanku,kita dah tahu die tak sehat,sebab masa super spontan nampak die batuk2..cam tak bape sehat..korang pasan tak?..kalau tengok masa die dikir barat tu die cam lemah2...dah takde jodoh nak bertemu dengan zizan..moga zizan cepat sihat..

set melodi..masa ni tengah iklan

iqram dinzly melihat skrin tv ketika gosip beliau ditayangkan..




next entry,nanti la

No comments:

Post a Comment