May 28, 2012

pelajar baru di uniten

assalamualaikum semua..dah lama tak update,sangat sangat sibuk dengan orientasi seminggu
alhamdulilah dah habis dah orientasi yang memenatkan tu hingga nak basuh baju pun tak sempat
orientasi uniten dari pagi pukul 5.30 dah kena bangun sampai pukul 11 malam cam tu..
first2 orientasi ni nak jer cepat habis habis,tapi bila dah last2,orientasi best pulak,ye la dah kenal semua fasi-fasi serta dapat rakan2 baru yang best2..paling best adalah MASS BRAZIL yang sempoi..MASS B THE BEST

nak dengar kitaowang punya cheer

TEAM BRAZIL IS HOT TO GO,HOTTOGO AUMM IS HOT TO GO AUMM IS HOT TO GO SAY GO GO GO GO , SAY FIGHT FIGHT FIGHT ,SAY WIN WIN WIN , SAY GO,SAY FIGHT,SAY WIN!

love the cheer!!!!dah tak dapat nak dengar dah..last kitaowang cheer hari jumaat tu,masa tu fasi2 wish ucapan terakhir..ala sedih beb..fasi2 semua baik2,lepas ni mesti rindu dengan fasi iaitu senior kitaowang.kak nana,abang raykal,kak eish dan lain2

 MASS BRAZIL!!!

NEW FRIENDS
syeera,fatin and yanie

we team B

fatin,ati,miza,me and yanie

roomate-ayu
housemate-fatih and syaf
syaf takde gambar pulak

kami lain-lain kos ayu my roomate sc computer tapi kami akan study bangunan yang sama COIT
fatih dan syaf lain-lain,kami berjumpa dekat rumah jer la..mereka COE means engineering
housemate saya best,merek baik..

dah habis orientasi kami pergi beli barang sikit di midvalley and the times
serta tengok wayang oke..hee

sis miza and me

fatin and fifi


to all my frenz doakan aku disini,aku rindu korang



P/S:ni gambar sikit jer,nanti kita sambung bila ada gambar lagi

No comments: