Feb 7, 2018

Restoran Wing Zone, Paling sedap ayam wing




Salam,
Harini saya nak share makanan kegemaran saya,  tak terkira dah berapa kali  makan dekat Wing Zone ini. Siapa suka makan ayam wing? siapa suka saya memang recommend Wing Zone. Restoran Wing Zone ini hanya terdapat di Negeri Perak sahaja di buka di Kampar, Jusco Manjung  dan Ipoh. Wing Zone ini berasal dari USA. Di Malaysia di jamin Halal. Selain dine in Wing Zone juga boleh delivery ke rumah anda.

Ayam Wing Zone mempunyai pelbagai jenis flavour dari tahap kepedasan mild sehingga hottest


TRADITIONAL BUFFALO FLAVORS

Our mild-mannered blend of buttery Buffalo spices will not make you a super hero.
We’ve kicked it up a notch or two for a warmer Buffalo experience.
Boldly experience the Buffalo flavor while sweating with
pleasure.

Go ahead and light the fuse and say you took the ride.

SWEET & SPICY FLAVORS

Our Far East fusion of spicy Thai plus sweet & sour will arouse your taste buds.
Hot honey meets classic teriyaki for an experience of ginger, soy and heat.
BBQ smokehouse flavor with a serious cayenne kick will heighten your senses.
Kick back and enjoy a trip to the islands – an island with an active volcano!

SWEET NO HEAT

Sweet honey and smoky BBQ hook up to deliver great Southern flavor.
Our full-flavored version of traditional honey mustard offers blissful relief from the heat.
Asian traditionalists love this glaze of soy, honey, ginger and teriyaki flavor

WING ZONE FAVORITES

Pucker up to this classic blend of lemon pepper and savory spices.
A buffalo blend with cracked pepper, roasted garlic and zesty parmesan.flavors.

DRY RUB FLAVORS

We sizzle your wings with the dry rub Cajun flavors of New Orleans.
Make it COOL with our savory blend of dry rub ranch flavors.

Cara order Wing Zone:-



  1. Dah masuk pintu masuk, boleh terus order di kaunter seperti fast food yang lain.
  2. Pilih Menu yang tertera di atas board
  3. Pilih Flavor sos seperti tertera di atas, dan dipping sos.
  4. Bayar dan akan diberi plug kayu untuk nombor giliran, Next duduk dan tunggu staff serve makanan anda. Air anda boleh refill. Diberi jugak wet tissue.
Selamat Mencuba! Pasti sedap


Photo kredit : Wing zone websites


8 comments:

  1. ala kenapa nmpk sedap sgt ni. i cannot la.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan..kat Terengganu xde la pulak

    ReplyDelete
  3. Tak pernah nampak pula restorant ini.. Nanti bolehlah cuba kalau balik manjung..

    ReplyDelete
  4. alololo di perak aje? sob sob sob sedih nyer...

    ReplyDelete