Feb 7, 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com





So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.







Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!




















Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:





  • Koleksi seni & kraftangan seluruh dunia


  • Belajar buat Sabun Susu Badan, Sabun Kopi dan Sabun Madu Lebah


  • Travelog penulis blog- pengalaman sendiri ke Singapore & Indonesia


  • DIY Kraftangan mudah, ada tunjuk step by step


  • Tempahan oleh pelanggan Lubuk Seni termasuklahh guestbook, propcraft & photobooth


  • 30 Resepi makanan kreatif jika nak turun 10kg dalam masa sebulan










  • Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 




    Follow rerapatt okke!





    15 comments:

    1. Hai Atiah, no giliran awak >> 28 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

      http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

      ReplyDelete
    2. hiiii ray singgah dr segmen yg sma. goodluckkk

      http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    3. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

      ReplyDelete
    4. Singgah dari segmen yang sama ;)

      http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    5. gud luck
      singgah dr segmen yang sama

      http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    6. gudluck..
      singgah dan follow dari segmen yang sama...
      http://misseffah-ara.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    7. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

      https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    8. Join jugak yang nie, semoga berjaya... Tamat hari nie kan...

      ReplyDelete
    9. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
      jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
      lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


      CASH RM200 HADIAH GALS-04,

      untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
      lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
      lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

      ReplyDelete
    10. Result dah keluar..jom join GA baru dari Lubuk Seni..

      ReplyDelete
    11. result macam dah kuar, atiah.
      camne? ada rezeki menang?

      ReplyDelete