Mar 20, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

 http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

Click Banner untuk join

Salam, dah berhabuk blog saya ini. Dulu masa zaman belajar takda masa nak berblog, sekarang dah kerja pon sama. Jadi harini tiba-tiba nak bukak blog balik, dan tak sangka Lazada sekarang ada buat contest untuk para blog. Hadiah untuk pemenang pon sangat gempak sempena Birthday Lazada yang ke 5. Jom ramai-ramai join. Tarikh akhir 23 Mac 2017.


What do you love about Lazada

Kenapa saya sayang Lazada, sebab saya adalah pelanggan tetap Lazada. Selalu barang yang saya nak beli tiada jual di shop dan susah nak dapat. Jadi Lazada adalah pilihan saya.
  • Promotion. Lazada juga selalu buat promotion dan voucher buat para pelanggan. Menjadi satu tarikan buat pelanggan di Malaysia pastinya.
  • Delivery. Beli secara online adalah salah satu trend pada masa kini. Jadi membeli secara talian lebih mudah untuk orang yang bekerja yang tiada masa untuk keluar membeli barangan di Mall. Dan barangan juga terus sampai ke rumah atau tempat kerja. 
  • User Friedly. Laman web Lazada juga mudah untuk dilayari. Selain itu, pelanggan mudah untuk mencari barangan keperluan yang dikendaki. Font, images dan color menjadi salah satu tarikan buat para pelanggan untuk membeli.

Top three product picks from Lazada Malaysia

Favourite picks saya adalah barangan untuk sport and travel (outdoor).

  1. Paling suka adalah backpack Kanken. Mudah dibawa ke mana sahaja. Tanpa backpack susah untuk saya bawa barangan peribadi seperti beg dompet, handphone, tisu, botol air, dan banyak lagi, biasalah wanita banyak barang nak dibawa. Hahahaha. Dan yang paling best beg Kanken adalah waterprof bag. Jadi kalau terkena air , takdalah habis barang-barang basah. Selamat lah barang saya
  2. Dengan adanya camera sempurna lah percutian saya. Jatuh hati dengan Gopro hero 5. Belum ada rezeki lagi untuk saya membeli gopro. Terasa susah jika tiada gopro bila bercuti terutama percutian di laut. Selalu terpaksa pinjam kawan-kawan untuk tangkap gambar di dalam air.
  3. Ketiga top pic adalah cable Iphone Original. Sekarang tidak kesempatan untuk mambeli cable Iphone , sekarang terpaksa pakai fake dulu tapi sedih susah nak transfer gambar dan video ke Laptop sebab susah nak connect. 




How do you think Lazada Malaysia can improve

Semua service tip top cuma memperbanyakan lagi barangan local serta dari luar terutama barangan yang sukar di dapati. Jadi mudahlah para pelanggan membeli hanya di hujung jari sahaja tidak perlu ke Pasar raya.


What is your birthday wishto Lazada Malaysia

Semoga terus maju dan sukses sebagai Online Shop Nombor Satu (1) di Malaysia. Teruskan memberi servis yang terbaik kepada Pelanggan Setiamu.
Selamat Hari Jadi Lazada Malaysia Yang ke 5 Tahun.










1 comment:

Shaidatul Aireen said...

Goodluck sis! Elsa pun join jugak huhu In Shaa Allah ada rezeki kita berdua 😘

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html