Dec 4, 2016

Throwback My Convocation !




Salam, dah lama nak taip entry ni tapi kekangan masa. Sekarang saya dah berkerja selama sebulan di Kuala Lumpur contract selama 7 bulan, nak cari pengalaman jer dulu. Kalau ada rezeki harap sangat jadi permanent staff. Back to story, konvo bulan 8 yang lepas, 21 OGOS 2016. Tak terkata saat di beri scrool, maka terhasil belajar selama 3 tahun degee di Uniten. Pengalaman pahit manis di alam Universiti tak akan saya lupa. Orang cakap the best moment ever la. Dan jugak impian saya tercapai di umur 22 tahun dan dapat pegang ijazah.

Terima kasih tak terhingga Ayah dan ma, yang mengikut anak nya untuk memilih coarse yang saya nak, Keluarga saya memang tak memaksa apa yang saya nak, ayah ma ikutkan jer. Kalau aku ada anak pon aku tak paksa dia nak ambik coarse apa. Hahahaha. Keluarga yang sangat memahami dan support saya. Terima kasih jugak pada sponsorship YTN, tanpa ytn jenuh la ayah nak bayar yuran pengajian yang sangat mahal tu. Terima kasih YTN. Terima rakan-rakan yang banyak membantu. Aku doakan semua berjaya. Amin. Ini jer photo yang saya dapat share. sebab letak banyak banyak nanti nak nangis, rindu la .









Photo Preconvo











No comments: