Sep 24, 2012

Part 2 i-city

Assamualaikum rakan2 blog sekalian.
ini sambungan cerita masa trip to shah alam.PART 1
selepas pergi taman botani,pergi ke AEON pulak.

this is for tasya and mimi

sempena hari jadi tasya dan mimi.walaupun dah lepas hari jadi mu nya,kami nak bagi jugak hadiah erk.hee.chea dan dilah komplot nak bagi hadiah kat tasya dan mimi,dan kami bagi tu diatas tu.dalam tu ada pasir,boleh ke atas dan kebawah.surprise untuk mereka.nanti korang boleh letak dekat meja belajar masing2.bila rindu aku dan dilah,main la pasir tu erk.hahahaha



selepas pergi ke AEON,pulang?.ouhh tidak pergi ke i-city pula.sebelum pergi i-city menunaikan kawajipan dulu, solat di masjid berdekatan.masjid shah alam tu ha.


i love this photo.

oke,bila dah sampai i-city semua terkenja-kenja lah nak masuk i-city tu cepat.mana idaknya merasa main salji,nak buat macam mana Malaysia tumpah tanahnya darahku tiada musim salji yang ado hanyalah musim hujan,ribut,petir.hahaha

first time chea datang sini,walaupun study takdelah jauh mana dari sini,tapi apakan daya,tiada masa untuk berkunjung ke sini.bersama dengan kawan-kawan la baru dapat pergi.syukur,i got frenz yang peragai macam ni.hahaha,so happy bersama mereka,dah lama kitaowang tak lepak bersama,semua dah sambung belajar merata tempat.peluang ni lah kami gunakan for fun together.



macam betul jer kat oversea tu ha dilah




aku di belakang,si dilah dah tak sabar nak turun








banyak kenangan terindah di sini.semoga akan datang sini lagi.bak kata mimi,aku akan datang sini balik dengan suami dan anak-anak.hahaha.semoga kami akan menjadi sahabat sampai bila-bila.dan harap dapat bercuti lagi.plan nak pergi pantai pulak erk.hehehe.terima kasih kepada dilah,mimi dan tasya buat aku gembira dengan percutian satu hari ini.dan sememangnya aku akan merindui korang.

terima kasih jugak kepada photographer yang menolong snap photo kami yang model tak bertauliah ni.hahaha..serta terima kasih kepada anum,kak atin,hanim dan ain memeriahkan suasana.sememangnya aku akan merindui korang jugak..

sincerely
che are

No comments: