Sep 19, 2012

Trip to shah alam Part 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera
sekarang chea cuti sem.dah nak masuk hari yang ke 13 rasanya.minggu depan dah balik uniten.alohhh
kejap sahaja cuti sem :(
oke,taknak cerita sedih,kita nak cerita gembira-gembira.alhamdulilah saya dapat join rombongan sekolah lama saya,dapat join pun sebab ada kawan rapat masuk form6,so dia ajak pergi trip ni,memang oke sangat la sebab saya cuti sem katakan..disebabkan ada kekosongan chea ajak mimi,serta tasya pun ada sekali.oke full stop

Hari yang ditunggu-tunggu 15/9/2012,diberitahu berkumpul pukul 7am, tapi bergerak nya kami pukul 8 tak silap.Nampak tak lama menunggu di situ,apa lagi sembang2 dulu,berkenalan2 gitu.hahaha,snap photo lagi.sempat kami kan.

sebelum naik bas

dalam bas
kami senior2 dibelakang.huhu

mimi dan tasya

dilah and chea

setelah 2jam di dalam bas,kami pun sampai ke taman botani,shah alam.yeah.time to snap lagi.setiap sudut nak tangkap gambar.hahaha.kami pergi 4 musin,harga tiket RM3.jenuh jugak la nak tunggu bas.dh penuh kena tunggu.sampai trip yang ketiga baru kami naik.

sebelum masuk ke taman botani




kami tunggu bas

my close frenz.

aku,dilah,hanim dan ain dalam bas

si anum di depan sekali.heee

setelah beberapa minit kami pun sampai ke>>>


masa untuk berjalan kaki ke Taman iklim sederhana 4 musim.disini pun kami tetap tangkap gambar.

i'm still happy.tengok muka anum.haha


sudah sampai


masa ni musim luruh,so dapat rasa musim luruh jer la.tapi sangat2 la lawa.bunga-bunganya .terpesona weh.







lawa kan.kalau ada kat rumah lanskape macam ni.mesti tenang jer minda.takde la bila balik rumah stress memanjang.

kami sangat sejuk didalam tu.tahap beku tak tahu la berapa.hahaha







dilah jahat,aku tak bersedia lagi.tengah gelak.

lepas pusing,kami pun mahu keluar dari bilik musim luruh ni.rasa sedih nak tinggal tempat ni.kesat air mata.hee



sebelum meninggalkan tempat ini,snap dulu


berjalan untuk pulang ke tempat bas.


lepas ni pergi-city pula.nanti ada sambungan untuk part 2.oke..

No comments: