Dec 31, 2012

Dinner Night


Date:26 disember 2012
Place:UNITEN,Bangi

Assalamualaikum semua..happy new years semua.harini last day untuk calendar 2012.banyak kenangan pahit,manis,duka,sedih,gembira,gelak ketawa.semua aku rasa.semua pahit dan manis akan tersimpan di dalam ingatanku..harap 2013 akan menjadi tahun yang lebih baik untuk aku.InsyaALLAH.

GAMBAR DIATAS ialah dinner night untuk subjek kor uniten,assignment lah katanya kena buat event.so haritu aku kena pakai dress.nampka tak situ first time i wear dress..segan,tambah malu,sebab tak pernah pakai dress.selalu pakai jeans dan t-shirt sudah.heee

bawah ni foto-foto:

kawan2 u
yanie,atie,me and aina

ini classmate ku



kawan2 kelas

with fatin

me,atie,shalon,yanie and wan

with naren

with fatin arina

with shalon



with lilian

with yanie

with atie


me,hani,atie and yanie

my frenz sing


ini lah mereka2 yang buat kelas aku bising









king and queen




harap persahaban kita akan berkekalan hingga dah graduate..dan jumpa lagi kawan2 untuk last sem iaitu sem tiga,lepas tu kita sama-sama akan melangkah ke degree..next entry camping pulak.dari sem satu hingga sem dua ni.rasa best giler kawan-kawan dengan section 2 ni.korang tak poyo,korang tak bajet,korang cool,korang simple,korang mesra..itu sebab senang untuk kita close walaupun ada yang berlainan agama dan bangsa. india,china,foreigner..

Nov 16, 2012

Wawasan dinner-COWBOY

assalamualaikum.
sudah lama tak update blog,sibuk study,kalau balik rumah jer dapat update..kalau masa di rumah banyak free,kalau kat campus,hmmm sibuk memanjang.Pada hari sabtu lepas,kita ada exam muet..hmmm,scary jugak lah,sebab tak study satu apa pun.so keputusan nanti tak taw le cam mana..
malam pulak ada dinner club wawasan for charity rumah anak2 yatim.tema malam tu adalah COWBOY.di DENAI ALAM,SHAH ALAM..  




atie,me,kak lufa,kak miza and aina



my ze housemate yang awesome but yanie not here


aina and me











alhamdulilah dinner pun dah selesai dengan jayanya,dan aku budak baru yang baru nak aktif join club wawasan dan semestinya rasa segan dan shy dengan mereka mereka yang senior,because few of them do not know me and my attitude.so rasa segan la sebab tak rapat..who my frenz yang close dengan aku sememangnya akan tahu peragai aku macam mana yang talkative,gelak tak berhenti. is me..lastly i want wish thank a lot  for my cute sis miza *mata ke atas* for help me for costume and invited me for this dinner.if takde kak miza kita tak join pun dinner ni.hahahaha..and two of you aina and atie make me wonderful day..sadly, yanie tiada masa dinner,sebab keluar dengan pasangannya.ahak.heee...i hope i be forever in wawasan team.thanks for all the wawasan team.

credit photo-aina and shamiel
costume-danau desa

sincere
che are

Oct 19, 2012

Uniten EVRANGERS


SUPPORTER,we love uniten


me with miza



kereta saga ev tidak menggunakan petrol,electrik vehicle sahaja.dua hari berumah di sepang untuk menyokong universiti tersayang.hahaha.

walaupun kami tak menang semua kategori yang dipertandingkan but we win for the best supporter.tengok la cheer kami,hebat,kalah universiti lain.is okay kalah,adatlah kalah dan menang,kami tetap sokong uniten..tahniah kepada crew uniten ev kerana buat yang terbaik.

credit photo-sage 2eve and miza




Sep 27, 2012