Dec 14, 2011

how to mp3 cut

assalamualaikum..harini kita nak ajar macam mana nak pendek kan song 
contohnya-

korang suka sangat lagu tu,tapi nak ambik yang masa korus jer,tak nak yang mula2 tu..so korang boleh cut kan song tu dan dapat la yang korus yang korang mahukan untuk RINGTONE HANDPHONE  korang

yelah mestilah nak tang korus,sedap kan..ni masa mula2 tak best la ringtone hp korang bila orang call kan
oke.jom kita mulakan

FIRST:click sini-ni link mp3 cut tu
second:lepas korang click,korang akan jumpa

lepas tu korang upload apa2 lagu kat upload mp3 tu

lepas korang upload
die akan jadi cam nie

lepas tu korang click cam anak panah kanan dan kiri,dan pilih part mana korang nak cut
dan jangan lupa playkan..yang warna merah tu..untuk tahu part korang rasa suka

lastly,click cut and download
senang jer kan!
selamat mencuba