Aug 28, 2011

selamat hari raya semua


tamatnya Ramadhan pada tahun ini,moga kita dapat bertemu lagi Ramadhan yang akan datang.amin
sedih jugak,Ramadhan nak abis..bulan seribu RAHMAT.dan Hari raya aidilfitri akan menjelma tak lama lagi..salam aidilfitri untuk semua blogger2 Malaysia,my followers yang disayangi,yang singgah ke blog ini,yang tak segan membaca entry saya(ada ke org baca).emm

moga raya tahun ni bermakna buat semua.yang nak TRIAL SPM good luck..
kepada 
ayah,ma dan adik
saudara mara
SMK B.A,kelas 5YAKIN(5B,5U,50,5N)
serta yang mengenali saya

saya memohon ampun dan maaf kepada semua erk.


nasihat saya yang masih mentah ini>

kalau tetamu datang beraya(saudara mara ke kawan2 ke)
 layan lah erk.jangan lah semua duk tengok tv,main FB,MAIN GAMES.TERASA hati tetamu tu.




No comments:

Post a Comment