Aug 16, 2011

aku suka cara die pakai contact lens

salam ramadhan semua.alhamdulilah kite sudah berpuasa yang ke -16 hari..syukur ke hadrat ilahi mampu lagi untuk menunaikan rukun islam yang ke-3

blog ini pun macam biskut,kejap2 ada,kejap2 menghilang.
memang sekarang dah tiada idea nak tulis entry pasal apa.
dan lagi satu,trial spm pon lagi beberapa hari.lepas hari raya.bukak sekolah hari rabu dah trial.sangat cuak ni,macam tak sempat jer nak prepare ni..dah le trial ni penting..

Insyaallah jika dipanjangkan umur,kite dah berniat nak buat contest lepas spm dengan kawan kita.
sekarang sibuk,lepas spm dah ada duit sikit,boleh lah buat contest.

untuk tajuk diatas,ada satu utube..memang aku suka cara die pakai make up semua lah..paling best cara die pakai contact lens..aku suka make up die..sangat2 sempurna..






No comments: