Jul 29, 2011

BFF CONTEST


salam.dah lama tak join contest.bulan ni nak join contest BFF.
HADIAHNYER pon best jugak contact lens dan top up RM30.
TARIKH TUTUP:27.8.2011



dilah and me
  • kena cerita jugak erk pasal kenangan semua.aduh2..oke kite serba sikit cerita pasal kami berdua 
  • Nama kawan kite yang sorang ni Nur adilah bt akhir.kami dah lama berkawan sejak sekolah rendah sampai sekolah menengah.kelas pon sama.duduk dalam kelas pon sebelah menyebelah.kami mula rapat masa darjah 5,sebab masa tu baru sama kelas,tapi rapat macam biasa2 jer. naik sekolah menengah makin rapat.kite ingat lagi kami sama2 gang satu kepala  syafira,muzi dan syu.memang best time form1 dan form 2.zaman masih budak2 lagi.gelak tawa sampai tak terkira.banyak lah kenangan manis antara kitaowang ni..masa form 2 kami sama kelas jugak cuma syafira masuk kelas lain.masa form2 dilah bagi tahu kena pindah kat SLIM RIVER ayahnya bertukar di sana.Form 3 kami tidak bersama dia berada di slim,kita di Tapah.tapi contact macam biasa.Hari2 die call cerita masalah dia di sekolah baru..masa tu banyak datang masalah kat dilah,sekolah baru dia tu buat die hilang kawan,macam2 masalah yang dilah bagitahu.sambil tepon nangis2..die cakap taknak sekolah kat situ dah tahun depan.Lepas tu,nak bukak sekolah tahun 2010,dilah dah tukar fikiran yang dia nak sekolah lama balik.dia dah tak tahan dah sekolah baru tu.setelah berada di sekolah lama balik dia cerita lagi masalah dia kat kita,selalu dalam tepon jer cerita,ni face to face..tak dijangka jugak kami satu kelas lagi ambik akaun sama2..masa form4 lah mula rapat ngan ahli baru.dulu mereka tak satu kelas naik form 4,kami jadi sahabat yang best sangat,happening jer.tak abis2 gelaknyer hingga lah form5.iaitu SYAMIMI ZUBER,NATASHA,FATINAH dan SYUHADA .kelas kami tak akan berpecah. MASIH sama2 hingga form5.sebenarnya lebih akrab lah ngan semua kawan sekelas.bukan kami berenam saja.ngan yang lain pon kami kawan..kami suka bergosip sama2,ketawa..aduh2(macam apa dah ayat aku)dilah pon kembali ceria dengan sekolah lamanya balik dan kawan2 yang the best2..4Y/2010 & 5Y 2011 SANGAT BEST!!!!
 p/s:dilahhhhhh..aku cerita pasal ko.hee


Jul 28, 2011

we got married WOOJUNG ENG SUB


CLICK DI ATAS JIKA MAHU LIHAT VIDEO MEREKA SETELAH BERKAHWIN (PURA2JER KAHWINNYER)
MEREKA JUGA ADA HONEYMOON DI MALAYSIA..SANGAT SWEET



p/s:kite suka lagi KHUNTORIA..mereka sweet couple

Jul 27, 2011

tukarkan facebook chat kepada VERSI LAMA

Facebook chat versi baru agak menjengkelkan. Rasa macam tidak mesra pengguna pula. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.

Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.


Untuk pengguna firefox, install addons dari LINK INI
Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama

Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari LINK INI(Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama

Buka facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama.:)

Happy blogging and happy facebooking.:)


Jul 18, 2011

BOY FRIEND new korean band

KUMPULAN BOY FRIEND.MEREKA MUDA2..oke lah jugak lagu dan tarian mereka


Name : Lee Jeong Min (이정민)
Birthday : 1994.01.02
Educational Background : Seoul Music High School
birthday dia ngan kite pon dekat2 lah
kite suka ngan die ni..walaupon sama umo




MEREKA KEMBAR TAW..nasib baik rambut lain2 senang nak taw sape

Name : Jo Young Min (조영민)
Birthday : 1995.04.24
Height : 180 cm
Educational Background : School of Performing Arts Seoul
- The older brother from the twins *
- Appeared as student on MBC's Daily Sitcom "All My Love"
- Appeared on Sistar's "Push - Push" MV


Name : Jo Kwang Min (조광민)
Birthday : 1995.04.24
Height : 180 cm
Educational Background : School of Performing Arts Seoul
- The younger brother from the twins *
- Appeared as student on MBC's Daily Sitcom "All My Love"
- Appeared on Sistar's "Push - Push" MV

muda nyer depa



Jul 16, 2011

pengajaran MALAYSIA VS LIVERPOOL


TAHNIAH BUAT LIVERPOOL sebab menang,kalau korang kalah memang malu besar lah kan.
TAHNIAH SETINGGI TAHNIAH UNTUK TEAM MALAYSIA..walaupun kalah 6-3 kire kalah bermaruah lah..3 gol tu cukup bermaruah buat MALAYSIA..

gadingan safee sali dan amirulhadi sangat bagus..
safiq rahim memang bagus..raja free kick lah sekarangkan.
pertahanan banyak yang perlu diperbetulkan...asyik goyah jer..
kalau tengok permainan tadi SHARBIEE LAGI BAGUS DARI APEK.
tapi takpe,sekarang lah hendak diperbetulkan untuk vs SINGAPORE nanti.
Malaysia ada can untuk menang ngan singapore nanti.jika kesalahan tidak berlaku.go Malaysia

p/s-geram ramai pakai baju merah..
-nasib x draw. kalau x. malaysia dah main epl dah

Jul 10, 2011

TQ ASTRO FOR TUTOR SPM

TERIMA KASIH BANYAK2 UNTUK ASTRO menyediakan ruangan tutor SPM serta PMR.
sebab ada pelajar yang malas nak bukak buku kan.dengan tutor kat tv ni membantu lah kan

UNTUK SPM CHANNEL 603
UNTUK PMR CHANNEL 602
UNTUK UPSR CHANNEL 601

hanya SUBJEK BM,BI,MATH,SEJARAH.SCIENE DAN ADD MATH sahaja yang diberi
tapi kan ASTRO boleh tak wat tutor UNTUK FIZIK DAN KIMIA..please!!!!!

oke lah nak beljar moden math kat tv ni jom2 tekan kat remote tu 603 

p/s:bile result PLKN

Jul 8, 2011

nasib baik ada tonton.com


geram2 tadi..
my parents nak tengok cerita lain..kite nak tengok tahajjud cinta..aduh2..kite cakap cerita ni macam best jer sebab banyak pelakon hebat2..

so lebih baik kite duk kat bilik on9 kan..dah lepas pukul 10 malam..tahajjud cinta terus ada kat tonton.so apa lagi pergi kat tonton.com tengok tahajjud cinta yang tak dapat tengok tadi..t.q tonton.com.so sape2 yang terlepas cerita tahajjud cinta jom gi tengok kat tonton.com..kite suka sangat tengok sis Fazura berhijab.nampak ayu jer

CONTEST: I HAVE COOL STUFF'



kite ambik kategori pertama k..
kite tak taw nak letak gambar apa..ni gambar kite ngan hp kite...
tarikh tutup contest ni 1 SEPTEMBER.
NAK TAW SYARAT2 CONTEST DAN HADIAHNYA KORANG GI link ni
NAK TAG:ANDA
               SAYA BAGI TAHU DI SHOUTMIX ANDA

Jul 4, 2011

bulan ni gile dengan korean drama balik

setelah habis tengok DREAM HIGH.
2 LAGI KOREAN DRAMA YANG HARUS TENGOK
kalau dah mula2 tengok,lepas tu dah tak boleh henti..aduh2..penangan drama korea ni
buat aku geram geram geram
sebab apa aku akan duk depan laptop hingga lupa nak buat homework yang berlambak ni..
dh fan saya ngan MARY ME MARRY DAN CITY HUNTER ni..
CITY HUNTER memang wajib tonton lah kan..sebab kita minat sangat ngan LEE MIN HO..

kite suka marry ni..comel sangat

the best couple 2011
korang tengok tak drama ni.best taw

CITY HUNTER
LEE MIN HO sangat hensem dalam drama ni...suke2