Jul 29, 2011

BFF CONTEST


salam.dah lama tak join contest.bulan ni nak join contest BFF.
HADIAHNYER pon best jugak contact lens dan top up RM30.
TARIKH TUTUP:27.8.2011



dilah and me
  • kena cerita jugak erk pasal kenangan semua.aduh2..oke kite serba sikit cerita pasal kami berdua 
  • Nama kawan kite yang sorang ni Nur adilah bt akhir.kami dah lama berkawan sejak sekolah rendah sampai sekolah menengah.kelas pon sama.duduk dalam kelas pon sebelah menyebelah.kami mula rapat masa darjah 5,sebab masa tu baru sama kelas,tapi rapat macam biasa2 jer. naik sekolah menengah makin rapat.kite ingat lagi kami sama2 gang satu kepala  syafira,muzi dan syu.memang best time form1 dan form 2.zaman masih budak2 lagi.gelak tawa sampai tak terkira.banyak lah kenangan manis antara kitaowang ni..masa form 2 kami sama kelas jugak cuma syafira masuk kelas lain.masa form2 dilah bagi tahu kena pindah kat SLIM RIVER ayahnya bertukar di sana.Form 3 kami tidak bersama dia berada di slim,kita di Tapah.tapi contact macam biasa.Hari2 die call cerita masalah dia di sekolah baru..masa tu banyak datang masalah kat dilah,sekolah baru dia tu buat die hilang kawan,macam2 masalah yang dilah bagitahu.sambil tepon nangis2..die cakap taknak sekolah kat situ dah tahun depan.Lepas tu,nak bukak sekolah tahun 2010,dilah dah tukar fikiran yang dia nak sekolah lama balik.dia dah tak tahan dah sekolah baru tu.setelah berada di sekolah lama balik dia cerita lagi masalah dia kat kita,selalu dalam tepon jer cerita,ni face to face..tak dijangka jugak kami satu kelas lagi ambik akaun sama2..masa form4 lah mula rapat ngan ahli baru.dulu mereka tak satu kelas naik form 4,kami jadi sahabat yang best sangat,happening jer.tak abis2 gelaknyer hingga lah form5.iaitu SYAMIMI ZUBER,NATASHA,FATINAH dan SYUHADA .kelas kami tak akan berpecah. MASIH sama2 hingga form5.sebenarnya lebih akrab lah ngan semua kawan sekelas.bukan kami berenam saja.ngan yang lain pon kami kawan..kami suka bergosip sama2,ketawa..aduh2(macam apa dah ayat aku)dilah pon kembali ceria dengan sekolah lamanya balik dan kawan2 yang the best2..4Y/2010 & 5Y 2011 SANGAT BEST!!!!
 p/s:dilahhhhhh..aku cerita pasal ko.hee