Jul 4, 2011

bulan ni gile dengan korean drama balik

setelah habis tengok DREAM HIGH.
2 LAGI KOREAN DRAMA YANG HARUS TENGOK
kalau dah mula2 tengok,lepas tu dah tak boleh henti..aduh2..penangan drama korea ni
buat aku geram geram geram
sebab apa aku akan duk depan laptop hingga lupa nak buat homework yang berlambak ni..
dh fan saya ngan MARY ME MARRY DAN CITY HUNTER ni..
CITY HUNTER memang wajib tonton lah kan..sebab kita minat sangat ngan LEE MIN HO..

kite suka marry ni..comel sangat

the best couple 2011
korang tengok tak drama ni.best taw

CITY HUNTER
LEE MIN HO sangat hensem dalam drama ni...suke2

No comments: