May 31, 2011

MARI SERTAI BLOG PILIHAN MALAYSIA

syarat2

saya memilih kategori Blog Personal Wanita Pilihan 


rasanyer saya punya blog belum lagi untuk sampai blog pilihan MALAYSIA
saya tidak sepopular ben ashaari,cik epal,hanis zalikha serta tidak beribu pun followers
saya masuk contest ni saje suka2 dan mana tahu ada orang undi.hee
oke blog ini sudah 1 tahun 6bulan 2 minggu 6hari.
siapa yang ajar buat blog ni?oke,takde sapa pon ajar sebenarnya..untuk letak header dan mencomelkan blog ini dibuat sendiri oleh saya.dan saya mengikut tutorial yang blogger lain bagi.

sepanjang saya berblog lah kan macam2 saya pelajari dari senior blogger dan junior blogger.hee
macam2 informasi saya dapat tahu, dan blogger ni memang best sangat2..blog saya ni banyak cerita pasal personal saya dan korean(fan korea)..ada juga ada share jugak tentang keagaman dan filem.
dan itu sahaja..

tag:
my followers.


May 30, 2011

KLIA hantar ma

salam
pagi tadi pergi KLIA hantar ma,ma nak buat umrah dengan saudara belah ma opah cu
dalam 13 hari..bukak cuti sekolah nanti ma baru balik..moga ma pergi dan balik dengan selamat.amin




May 28, 2011

NAK Download drama nora elena


aku mula suka drama selepas ramai pulak blogger2 cerita pasal drama ni
dan diaptasi dari novel iaitu novel kasih yang suci,lagi lah membuak2 nak tahu cerita ni kan
episod pertama memang aku tak tengok.so terpaksa lah tengok balik dari first episod hingga 12 episod
drama ni 24 episod.sesiapa yang macam aku tak dapat tengok drama ni korang boleh download or tak payah download pon takpe.kat link di bawah.
terima kasih jugak pemilik blog tersebut  men download drama ini




May 26, 2011

sibuk dengan pks

tak dapat nak update minggu ni
disebabkan kesibukan dalam pelancongan koperasi sekolah
sebab saya telah dinaikkan pangkat
dulu jadi anak buah jer..patuh arahan ketua.sekarang dah form 5 kenalah plak jadi ketua
ketua biro peralatan.ambik kaw..keje ni susah.dengar cam senang jer nak buat
tapi penat.sebab apa?macam2 nak cari contohnya mikrofon,lcd,skrin,speaker,alas meja dan sebagainya lah
barang2 audio ni memang penat nak cari sebab sorang2 cikgu kena cari barang untuk audio ni..
siapa pengalaman bidang ni.memang lah penat..nak siapkan kan minggu ni pulak.esok last nak selesai kan apa yang patut.harap dapat selesai kan jugak.28/5 pergi k.l sepupu kahwin lepas tu 30/5 hantar ma gi KLIA.



May 22, 2011

contest blog paling comel

Photobucket

nak join lah...
TARIKH TUTUP:1JULY 2011 

Syarat-syarat Pernyertaan :
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar dibwah .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .

nak tag:sape erk?nnt saya tag depa di shoutbox lah


bila lah nak dapat


teringin lah nak dslr nikon or canon
lepas spm che-are keje2..duit dah cukup nak beli benda ni.hee
moga impian ku tercapai.wah2

tidak ada apa nak diceritakan
tension dengan exam2.tinggal lagi satu paper jer esok
bulan ini tidak selalu update.selalu bw jer..




p/s:minggu depan ma pergi umrah..


May 17, 2011

selamat hari guru


terlambat betol entry aku ni..
hee
apa2 pon aku nak wish jugak
SELAMAT HARI GURU
TO
semua cikgu yang mengajar che-are dari sekolah tadika hingga form5 ni..
dan selamat hari besara buat pengetua yang paling the best
cikgu AWALLUDDIN BIN HJ KASSIM

serta guru yang mengajar aku dari kecil ayah dan ma -
MULKAN BIN ABDUL
HABASIAH BT HJ MOHD HASHIM-





May 15, 2011

minggu yang agak malang

salam
amat merindui blog ni
dah lama tak update.
tak nak cerita apa2 disebabkan 
kejadian yang tidak diingini berlaku
sudah lah 3 minggu ni exam.
nasib malang berlaku pulak pada minggu exam.hari exam akaun pulak tu..eish2
saya kehilangan beg duit.dalam tu ada ic,pendrive bagai dan duit(nasi baik tak banyak) di sekolah.
harap minggu ni ada orang terjumpa dapat balik ic pon jadi lah.
aku ternangis pulak,first time aku nangis depan my frenz(ha3)..cheare tiba2 jer terkeluar air mata..berlinangan lah kejap.sebab cheare tak pernah sekali pon nangis depan kawan2.sebab cheare seorang yang tabah(ceh,puji pulak).masa tu tak tabah sebab dalam beg duit tu ada pulak pendrive kawan ..kalau diri sendiri nyer pendrive hilang tak pe.ni kawan.mestilah rasa bersalah.apa2 pon kalau tak jumpa jugak ic dan pendrive kawan cheare tu.terpaksa lahvpergi wat ic baru dah ganti balik pendrive tu..moga dapat lah balik..harap ada insan berhati mulia yang akan memulangkan balik.insyaallah.

p/s:tinggal periksa fizik,add math and math paper 2...