May 26, 2011

sibuk dengan pks

tak dapat nak update minggu ni
disebabkan kesibukan dalam pelancongan koperasi sekolah
sebab saya telah dinaikkan pangkat
dulu jadi anak buah jer..patuh arahan ketua.sekarang dah form 5 kenalah plak jadi ketua
ketua biro peralatan.ambik kaw..keje ni susah.dengar cam senang jer nak buat
tapi penat.sebab apa?macam2 nak cari contohnya mikrofon,lcd,skrin,speaker,alas meja dan sebagainya lah
barang2 audio ni memang penat nak cari sebab sorang2 cikgu kena cari barang untuk audio ni..
siapa pengalaman bidang ni.memang lah penat..nak siapkan kan minggu ni pulak.esok last nak selesai kan apa yang patut.harap dapat selesai kan jugak.28/5 pergi k.l sepupu kahwin lepas tu 30/5 hantar ma gi KLIA.



2 comments: