May 15, 2011

minggu yang agak malang

salam
amat merindui blog ni
dah lama tak update.
tak nak cerita apa2 disebabkan 
kejadian yang tidak diingini berlaku
sudah lah 3 minggu ni exam.
nasib malang berlaku pulak pada minggu exam.hari exam akaun pulak tu..eish2
saya kehilangan beg duit.dalam tu ada ic,pendrive bagai dan duit(nasi baik tak banyak) di sekolah.
harap minggu ni ada orang terjumpa dapat balik ic pon jadi lah.
aku ternangis pulak,first time aku nangis depan my frenz(ha3)..cheare tiba2 jer terkeluar air mata..berlinangan lah kejap.sebab cheare tak pernah sekali pon nangis depan kawan2.sebab cheare seorang yang tabah(ceh,puji pulak).masa tu tak tabah sebab dalam beg duit tu ada pulak pendrive kawan ..kalau diri sendiri nyer pendrive hilang tak pe.ni kawan.mestilah rasa bersalah.apa2 pon kalau tak jumpa jugak ic dan pendrive kawan cheare tu.terpaksa lahvpergi wat ic baru dah ganti balik pendrive tu..moga dapat lah balik..harap ada insan berhati mulia yang akan memulangkan balik.insyaallah.

p/s:tinggal periksa fizik,add math and math paper 2...