Feb 14, 2011

tinggal 273 hari lagi

sape pelajar spm tahun ni?
pengetua di sekolah saya memberi pengguguman bahawa spm tinggal 273 hari lagi..ouhh OMG
masa begitu pantas dan berlari begitu laju.hingga kita lupa(untuk pelajar spm lah) spm begitu hampir.
ada sape2 yang dah abis study form 4 punyer.angkat tangan.saya?ouhh tidak,masih terkontang kanting dalam pelajaran form4.untuk pelajar spm tahun ni jom kita ramai2 belajar bersungguh2 mulai sekarang.jangan asyik on9.macam perli diri sendiri je.hee.boleh jer 0nline.masa belajar kita belajar,masa main kita main dan masa online kita online lah kan.umur 17 tahun kena matang dalam soal2 begini.ce,wah...

sebuk
jadual che-are sangat2 lah sebuk.isnin-jumaat.sekolah.sampai pukul 2.40 lepas tu kelas tambahan 3.00-4.00 cam tu lah.lepas tu tergesa2 untuk pergi tuisyen pukul 4.00-6.00 petang.sangat memenatkan,tapi kalau dah biasa perkara penat tolak ketepi,yang penting dapat hasil tahun depan.betul tak..tv semesti nyer tolak ketepi sekarang,yang tinggal dapat online hanya waktu malam sahaja,itu pon kalau tak penat..so sape2 yang sama penat cam che-are bawak2 lah bersabar lah yer,kita sama2 memikirkan masa depan yang tertulis di gambar atas itu.hee

p/s:cite marimar  best ke?tapi dah tengok episod pertama..kalau ada masa che-are tulis entry cite marimar.ada yang dah tengok??


No comments: