Dec 2, 2010

nak tukar ke tak nak

salam kepada pengikut2 ku
nak mintak tolong kat semua
che-are patut tukar blog ni kepada new template or blog cam ne dah oke jer
apa kata korang???
kalau tukar tu boleh tapi sayang plak kat background colour pink ni..hee
yang ajar buat background macam ne pown dari kawan che-are
ni dulu nyer sebab kena pakai code..yang baru senang jer kan..
fuh jenuh nak pikir..nak tukar ke tak nak

... .........



No comments: