Nov 18, 2010

"kids & baby photo contest"

contest :: kids & baby photo contest


terima kasih kepada kak ayu

tag saya untuk join contest "kids & baby photo contest"

che-are belom pernh lagi join contest

so nak try lah..


dianjurkan oleh kak safiyyah

banner contest
*letak di sidebar dan di dalam entry


syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower http://sweetlikekisses.blogspot.com/.

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.



tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

che-are nak pertaruhkan gambar ni


ni gambar cousin che-are...dah anggap mereka cam adik sendiri
baju biru nama izzati and baju putih nama adila
mereka adik beradik
ini kat rumah che-are..ada wat kenduri untuk rumah baru tahun ni
depa memang pantang tengok camera.ada jer gaya nak wat..
nak tag kat:

No comments: