Nov 16, 2010

award from nadia

thanks KAK NADIA




1. http://nadeasengal.blogspot.com./ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)

Oke

2. Nama blog anda dan kenapa letak nama tu.

che-are Tiah

che-are bermaksud nama popular ku...a'hak..my frenz semua call saya begitu
sir zai yang call saya begitu..dan menjadi ikutan kwn2 sekolah.

Tiah pown nama singkatanku..

3. Nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.

chea94.blogspot.com
nama popularku dan tahun saya lahir

4. Apakah method dalam penulisan blog anda.
Saja suka2..dan dapat berkongsi cerita dengan kawan2

5. Apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
tak rase ape2.hee..

6. Bilakah blog anda diwujudkan.
november 2009

7. Siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
x engat lah rasenyer my bff omey

8. Sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
keje ni lah yang paling mls sekali..hee
nak bagi kat

OMEY NAJWA
SYAZA
SYASHA
LILY SYAFIKAH
CIK PUTRI

No comments: