Nov 17, 2018

Segmen Blog Review 2018

 http://www.shuhaidasaad.com/2018/11/segmen-blog-review-2018.html


Salam Sejahtera,
Jom memeriahkan segmen blog review by  SHUHAIDA SAAD .
Segmen ini berlangsung sehingga 24 December 2018. Dah lama tak blogwalking blog ni.

Nov 6, 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Tak lama lagi nak masuk 2019 dah, adoi jodoh tak sampai2 lagi ni. Hmmm .takpelah kalau belum sampai jodoh boleh lah plan macam2 untuk tahun depan kan, Hiking ke, travel ke or jalan2 cari makan tu yang nak sangat PLANNER 2019 ni.

Jom join giveaway by Blog Lullabysz. Giveaway ini berlangsung 4 November sehingga 30 November 2018.

LAZADA 11.11 SHOPPING FESTIVAL



Hi, Lazada 11.11 shopping festival Comeback 'The Biggest ONE DAY SALE'  pada 11 NOVEMBER 2018 ini. Jom ramai-ramai shopping online di LAZADA. Tawaran serendah RM1 dan diskaun 90% tau!

Kalau nak di ikutkan memang banyak barang nak beli, dah LAZADA buat sale ni, mestilah join kan,. Rugi tak beli time sale ni. Tapi tulah duit pun dah banyak bayar macam-macam. dapat ke saya beli time sale ni, hmmmm. Antara barang wishlist yang nak beli time Lazada 11.11;



Handphone pakai sekarang, dah macam-macam rosak,  dah dekat 5 tahun berkhidmatnya. Saya pun dah lama tak tukar handphone baru. Orang cakap HUAWEI MATE PRO ni cantik bila snap gambar. Kerja saya banyak menggunakan kamera dan video. Ramai suggest untuk pakai Huawei Mate 20 pro ni, FREE wireless charger pulak tu. 


Saya dah 3 bulan pindah rumah sewa baru, tulah bilik kosong lagi tiada desk drawer. Bila tengok ada FREE SHIPPING, harga pun OK, tak sabar nak tunggu 11 November ni. Desk drawer ni boleh lah saya letak barang2 peribadi, buku dan pelbagai. 


Langsir pun tak ada lagi dekat rumah sewa ni, nak tunggu sale baru nak beli. Sekarang terlopong jer tingkap kita. Tengok dekat Lazada cantiknya. Pelbagai color ada tau. Brand new dan high quality,elegant style dan material pun okay.


Semoga ada rezeki memang Lazada blogger contest  tahun ni. Akhir kata, selamat bershopping sakan di Lazada 11 November ini.