Apr 16, 2018

Menang Cash Giveaway by Farhana Jafri


Salam, Alhamdulilah tersenarai pemenang Cash giveaway by Farhana Jafri, tak sangka sangat, itu pun tahu sebab reading entry Sis Shahida menang, terus nak tengok siapa pemenang yang lain Cash giveaway ini, sebab join jugak segmen ini.  Bulan ini banyak berita gembira. Saya juga baru sahaja terima offer kerja. Mudahan-mudahan urusan semua dipermudahkan. Agak susah untuk saya update blog bila dah bekerja nanti.



Tak sangka pulak tersenarai sebagai pemenang. Terima kasih Farhana Jafri. Tahniah kepada pemenang yang lain. Boleh click link ini untuk senarai pemenang.

3 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah sis.. murah rezeki awak kali ini..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah. rezeki tak dijangka tu.

    ReplyDelete