Mar 20, 2018

Hadiah Top Commentator



Nak menang hadiah Top Commentator, boleh click LINK ini. Hanya tiga pemenang sahaja yang dipilih. Tak cukup bajet nak bagi hadiah banyak. Tapi InsyaAllah kalau ada rezeki lebih saya buat lagi giveaway. Terima Kasih yang masih comment di setiap entri saya. Saya sangat terkejut melihat entri yang zaman dulu kala pun comment juga. Sokay, tengok semangat saya tambah sikit hadiah tambahan. Yang belum menyertai boleh join sehingga 31 March 2018, pukul 11.55pm. Semoga Berjaya!

Hadiah First Top Commentator

1 Fridge Magnet dari Guangzhou China
1 Coin purse dari Sabah
1 Key chain dari Sabah
1 Key chain dari Indonesia

Hadiah Tambahan :-
Mini Perfume Avon
Lipstick Avon

Hadiah Second Top Commentator

1 Fridge Magnet dari Guangzhou China
1 Key chain dari Sabah
1 Key chain dari Indonesia

Hadiah Tambahan :-
Lipstick AVON

Hadiah Third Top Commentator

1 Fridge Magnet dari Guangzhou China
1 Key chain dari Sabah
1 Key chain dari Indonesia


11 comments:

  1. Lumayan hadiah2nya.
    Semoga mendapat sambutan

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jom kita komen byk2 sebab hadian\hya memikat hati

      Delete
  3. Wah dasyatnya hadiah dia, tapi tengok current top commentator macam putus harapan pulak, haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan cepat giveup, ada lagi masa k

      Delete
    2. jagan give up kata tuan rumah hihii

      Delete
  4. Wah! rajin ya buat giveaway.
    Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita doa kan semoga tuan rumah di murahkan rezeki amin

      Delete
  5. menarikk hadiahnya boleh buat pakai raya nanti hihiihii :)

    ReplyDelete
  6. Banyak hadiahnya.. Best of luck! :)

    ReplyDelete