Dec 27, 2017

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

 http://kebaikankeindahan.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

Salam, baru hari ini dapat buka blog, rindunya nak menulis, harini balik sekejap sahaja ke rumah, baru balik dari penang semalam. Hari ini jugak dah kena naik Cameron sebab ekspo tak habis lagi. Pergi Penang selama 4 hari pun sebab kenduri kahwen member, dah book awal2 tarikh tu. Yeah tengok-tengok reading list ada contest yang best. Jadi nak join Year end giveaway by Husnieyhusain.

Hadiah mestilah menarik, kalau nak tahu KLIK SINI .Year end giveway ini berlangsung dari 23 Disember sehingga 5 Januari 2018. Pemenang akan dipilih secara random oleh penganjur. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ni.

9 comments:

  1. good luck ! ..bw dri segmen yg sma !

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete
  3. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  4. Good luck Nur Atiah..
    Semoga ada rezeki.. ;-)

    ReplyDelete
  5. Hana pun join! ^^ good luck tau! heee follow sini skali <3

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete