Mar 30, 2017

Alhamdulilah Lazada Birthday Blogger Contest


Alhamdulilah, haritu berangan kalau dapat Menang RM150 pun jadilah, tak sangka betul betul menang dan paling tak sangka dapat 2nd winner (Shopping voucher RM300) . Mula-mula tak nak tengok pon list siapa yang menang sekali ada nama blog kite. Mau tak terkejut dah lah lama tak aktif blog dan susah nak menang contest yang besar-besar ni. Tulah orang cakap rezeki.

Saya nak ucapkan Tahniah kepada para blog yang menang juga.  Terima Kasih Lazada. Senyum sampai Telinga.

2 comments:

Shaidatul Aireen said...

Tahniah sis huhu jealous elsa tau 😭😭

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/mesej-daripada-google-adsense.html

Intan Saffyna said...

hi, saya datang singgah sini follow awak :) tahniah awak menang.. :)