Feb 5, 2012

Contest "Wish Us Luck" by Ecah & Nfah

nak join klik sini

tarikh tutup:9 feb 2012

As salam pemilik blog yang buat contest ecah dan nifah
korang tengah 


good luck dear..baru form 4 yer..korang memang tak boleh main-main dah bile masuk form4 ni..kalau form 1 sampai form 3 leh lagi nak enjoy2 gitu..serius pelajaran spm neh susah sangat2 kalau tak study..
tambah2 lagi kalau aliran sains..memang pecah otak kot

persediaan untuk spm memang kena mula dari form 4..so korang memang dah faham semua silibus form 4 in your finger tips jer.so senang la masa form5 nanti..

and lastly

4 comments:

aisyah ecah said...

thnx chea untuk kata-kata tu...
doakan untuk kejayaan kiteorg ye taun dpan.. ^_^

chea said...

oke

HaNiFaH HiDaYaH said...

sama jugak cam ecah..

thanx sgt2..

chea said...

welcome dear