Feb 29, 2012

Feb 22, 2012

Feb 19, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

nak join klik sini

terima kasih cik bunny tag kita join giveaway yang kedua.yang pertama kita tak dapat join sebab dah terlambat.sekarang baru dapat join

sponsor


Pashmina Wardrobe:fanpage
Gojez Houz: http://gojezhouz.com/ / fanpage 
Miss Lovouis:http://lovoiustory.blogspot.com/
Mosumart Design Enterprise:fanpage





Feb 15, 2012

Contest Blog Gorgeous by Raraa

nak join klik sini

Syarat-syarat
  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like blog ni dan klik semua icon cute ni 
  • Like & follow sponsor Here
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe bukan tagboard taw


tag


Feb 11, 2012

Giveaway Penginapan Homestay Villa di Langkawi


nak join klik sini
hadiah penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi

pemandangan Blaque Villa Homestay Langkawi
yang sangat cantik

+

+

RM50 Voucher pengangkutan
tag
semua followers saya

Tarikh tutup 1hb Mac 2012.

tagline
Blaque Villa Homestay Langkawi sangat menarik hingga menambat hati saya

Feb 7, 2012

ZAYN MALIK popular di twitter

sape tak kenal zayn malik kat twitter..para twitter2 pasti tahu lah dia ni..banyak betol cerita pasal dia kat twitter..sebab dia hensem..saya tahu pasal dia pon dari twitter,sebab semua cakap pasal zayn malik lah..so nak tahu lah,hensem sangat ke dia,sampai orang tergila2 kan dia kan.jom tengok gambar dia..


Is a member of boy band One Direction.
 born on 12 January 1993
He is British Pakistani






group one direction
zayn malik hujung sekali belah kiri


video




p/s:zayn malik tidak berapa popular di fb.

Feb 5, 2012

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim

nak join klik sini


Tarikh tutup : 11 February 2012

tag

Contest "Wish Us Luck" by Ecah & Nfah

nak join klik sini

tarikh tutup:9 feb 2012

As salam pemilik blog yang buat contest ecah dan nifah
korang tengah 


good luck dear..baru form 4 yer..korang memang tak boleh main-main dah bile masuk form4 ni..kalau form 1 sampai form 3 leh lagi nak enjoy2 gitu..serius pelajaran spm neh susah sangat2 kalau tak study..
tambah2 lagi kalau aliran sains..memang pecah otak kot

persediaan untuk spm memang kena mula dari form 4..so korang memang dah faham semua silibus form 4 in your finger tips jer.so senang la masa form5 nanti..

and lastly