Dec 10, 2011

cityville



kalau sehari tak main cityville kat fb ni rasa tak sempurna deh
macam wajib kena main..serious,cityville sangat best.
permainan yang paling aku minati..

dulu minat sangat main farmville,entah sejak tu daa tak main farmville beralih arah pada cityville
sape yang main games ni??
best kan..sekali korang main, tak berhenti loh.mesti nak main lepas tu
sape2 yang lom main lagi,try arr..tak bosan pon main ni

4 comments:

Syukri Mohtar said...

betul..best game ni =)

che-a/atiah said...

tu la best kn.kite da level 58

Lynn said...

huhu..mmg best..tapi line kat sini slow..ssh nak loading..sgt lmbt..=(

che-a/atiah said...

ye ke..xpe,nnt daa line cepat,leh main kan