Nov 29, 2011

baru nak bercerita neh

hi alll........ada jugak sesorang yang menanya,asal tak update blog..?
selalu yang bertanya orang yang sama jer,naik muak i..hee
oke,disebabkan dia menanya masa before exam kimia
oke i jawab,daaa update daa

walaupon  i tiada membaca setia,dapat pembaca macam u pon membuat i terharu sangat2
wah,geli mak menyebutnyer!ok shut up

cuma tinggal satu jer suject lagi untuk merdeka!!!
iaitu AKAUN...ARI ISNIN LA.bukan esok.esok BIO la.
tahniah buat pelajar BIO korang habis esok..sonok arr
cepat ke lambat ke i tetap merdeka.okey

memang daa lama tak bercerita neh
mana idaknya, dah lama tak menaip cite panjang2 ni kat blog.berhabuk sbb takde cerita
yang menarik dan sensasi.you know i bukan la penulis terhebat.
kalau update pon mesti contest kan!
penuh la blog aku pasal contest.mesti ada duk mengata,orag tu update pasal contest jer
konon menang la tu.
so what?
i memang teringin nak menang pon,tu rezeki masing2..
oke,insyaallah kalau diberi rezeki yang lebih,i akan buat contest,tak taw nak buat contest
apa.kalau korang bagi cadangan oke jugak.hadiah?mestilah lumayan gitu!

lepas spm nak buat apa?macam2 nak wat ni
daa ada list daa ni
contoh2nya:-ambik lesen keta,bekerja(nak cari duit sendiri),belajar memasak,belajar buat kek,melancong dengan kawan2

banyak lagi sebenarnya,moga hajat2 ini kesampain sebelum ambik result

oke la,i nak baca blog orang lain yang lagi best
lastly TERIMA KASIH BANYAK2 YANG SUDI MELAWAT BLOG CHE'A.kasamida

p/s:SORI TERGEDIK SIKIT,sebenarnya tak biasa guna i i ni,saje ubah mood


4 comments: