Nov 29, 2011

baru nak bercerita neh

hi alll........ada jugak sesorang yang menanya,asal tak update blog..?
selalu yang bertanya orang yang sama jer,naik muak i..hee
oke,disebabkan dia menanya masa before exam kimia
oke i jawab,daaa update daa

walaupon  i tiada membaca setia,dapat pembaca macam u pon membuat i terharu sangat2
wah,geli mak menyebutnyer!ok shut up

cuma tinggal satu jer suject lagi untuk merdeka!!!
iaitu AKAUN...ARI ISNIN LA.bukan esok.esok BIO la.
tahniah buat pelajar BIO korang habis esok..sonok arr
cepat ke lambat ke i tetap merdeka.okey

memang daa lama tak bercerita neh
mana idaknya, dah lama tak menaip cite panjang2 ni kat blog.berhabuk sbb takde cerita
yang menarik dan sensasi.you know i bukan la penulis terhebat.
kalau update pon mesti contest kan!
penuh la blog aku pasal contest.mesti ada duk mengata,orag tu update pasal contest jer
konon menang la tu.
so what?
i memang teringin nak menang pon,tu rezeki masing2..
oke,insyaallah kalau diberi rezeki yang lebih,i akan buat contest,tak taw nak buat contest
apa.kalau korang bagi cadangan oke jugak.hadiah?mestilah lumayan gitu!

lepas spm nak buat apa?macam2 nak wat ni
daa ada list daa ni
contoh2nya:-ambik lesen keta,bekerja(nak cari duit sendiri),belajar memasak,belajar buat kek,melancong dengan kawan2

banyak lagi sebenarnya,moga hajat2 ini kesampain sebelum ambik result

oke la,i nak baca blog orang lain yang lagi best
lastly TERIMA KASIH BANYAK2 YANG SUDI MELAWAT BLOG CHE'A.kasamida

p/s:SORI TERGEDIK SIKIT,sebenarnya tak biasa guna i i ni,saje ubah mood


Nov 28, 2011

Nov 13, 2011

doakn untuk saya exam esok.#spm

moga diberi ketenangan bila menjawab exam bahasa melayu esok.
insyaallah abis pada 5.12.2011 last paper akaun
photo from google

Nov 8, 2011

,"jom request doodle".


di tag oleh-munchielovea
terima kasih tag saya

kita sebenarnya tak taw nak doodle cam mana
bagi kita cute and comel daa oke daa

kalau boleh nak doodle:
nak pakai tudung shawl(moden sikit kan).hee
mata die tu pakai contact lens warna brown or green ke
baju dan seluar tak kisah.mengikut creativiti cik tempe la.
kasut die tumit tinggi.boleh?
tangan memegang camera dslr nikon gitu
(teringin nak dpt camera tu,dpt tgk doodle pegang pon jadi)

moga terpilih,dan cik tempe dapat memenuhi ciri2 yg dipilih.t.q

mau tag:
yang membaca entry ni






Nov 2, 2011

CONTEST SAYA BERSAMA SHAWL by ALYN N SYIDOT


walaupon SPM tinggal beberapa hari,ada aku kesah.hee,tetap nak masuk contest..alaa,benda ni senang jer nak wat entry.dan letak gambar..kalah,menang ada aku kesah.kalau menang itu rezeki,kalau kalah adat bertanding kan.!

dianjurkan;click sini and click sini

gambar yang dicalonkan



tag:
semua pengikut saya !