Oct 29, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

dianjurkan oleh:click sini


salam to all pembaca.oke harini nak join kempen tingkatkan followers.macam best jer bunyi jer,tp memang tengok best pon
harini hari terakhir kempen ni,nasib baik la sempat nak masuk, sape yang lambat2 tu,cepat2 masuk,hari terakhir tu..rugi tak masuk kan


saya masuk ni bukan semata2 mahu menunjukkan followers banyak ,saya masuk kempen ni untuk menambah kan kenalan dan merapatkan blogger2 di malaysia..baru lah 1 MALAYSIA katenyer.

22 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

ckin said...

dri segmen yg sme....follow to follow..

ckin said...

hai...nice blog...follow to follow ye...

che-a/atiah said...

t.q..

Alissya_Yana said...

singgah dari segmen yang sama n follow awk ye...

princess_ida said...

Cutez jewp Bloq dye... Follow Me Back Okieaa..

Mya said...

salam singgah dari kempen yg sama. jum folo2... btw, belog yg nice =)

Mya said...

salam singgah dari kempen yg sama. jum folo2... btw, belog yg nice =)

cTri3 said...

salam... eiqa dri kempen JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS..

follow sini ye...
kalo sudi follow eiqa jg..he3 :)

che-a/atiah said...

t.q follow saya.

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

sue perbs.. said...

sy dtg dri kempen same.. sy dh folo awak.. jemput2 la ke blog sy ye

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

che-a/atiah said...

t.q follow..nnt saya terjah blog korang

eqin said...

salam singgah, salam kenalan..harap dapat follow back..dari segmen yang sama..:)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Bertemu untuk mengeratkan persaudaraan :) Salam perkenalan berutus senyuman.

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

dan

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Follow yea, mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama.

jaga diri, hiasi peribadi.

sieyla alissa said...

dah follow cni~feel free to follow me back ya?

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

DAIRI FARISHA said...

Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html