Oct 16, 2011

bertuahnya

salam semua..baru nak update
walaupon dah lama tak update,kita sentiasa membaca setiap entry kwn2 di blog ni..
sekarang dah malas nak menaip2 ni..apa2pon,kita nak cite pasal tajuk diatas.apa yang bertuahnya??


oke..saya dapat hamper besar
so lucky


cerita cam ne.masa mesyuarat agung koperasi yang ke-25..saya sebenarnya jadi urusetia sebab saya AHLI LEMBAGA KOPERASI yang akan dilucutkan jawatan.sedih mendengarnya..tarikh tak ingat la..tapi hujung2 bulan 9 la..lepas abis trial spm...memang dah lama cite ni,tapi mls betol nak update..bukan orang baca pon kan.hee.

diberikan tugas untuk cenderamata dan hadiah bagai...ofcause la mesyuarat agung kena ada cabutan bertuahkan..saya tak kesah pon dapat ke tak hadiah ni..klu nasib baik,dapat la...tak sangka sangat last sekali setiap kali cabutan bertuah,mesti bagi hadiah yang besar kan..cikgu zaki umunkan NOMBOR kita..ohhh,tidak disangka,orang nak bagi hadiah..orang yang bagi hadiah pulak dapat..dapat yang besar pulak tu..

ALK yang lain,semua duk jealous saya dapat hamper..sampai setiap sorang nak hamper tu...mula sedih ah,kita kena lucutkan jawatan,terus tak sedih sebab dapat hadiah besar..tahniah kepada yang junior yang akan menyambung jawatan kami,moga koperasi buyong adil akan bertambah maju tahun depan,buat yang lagi terbaik dari kami ALK yang lama ni.

PKS tahun depan jangan lupa ajak taw.

no bertuah kita


2 comments: