Apr 24, 2011

kuiz PNB dan bertemu dengan angkasawan negara di IPOH

kuiz Pnb di stadium indera mulia,Ipoh
20 April 2011
dan menjawab macam periksa dengan sekolah2 lain di seluruh negeri Perak.
SOALAN OBJEKTIF JER.yang tak tahu main bulat jer lah..ada di tanya soalan sejarah,ekonomi,akaun dan perdagangan.
che-are bukan kelas sastera,so yang tak taw tu,paham2 sendiri lah..ada 2 soalan akaun..fuh aku ingat kuiz PNB takde tanya soalan akaun..ada lah plak.2 soalan jer pon..yang lain banyak soalan ekonomi lah
yang penting beg dapat sampai 4..fuh penat dapat beg free ni.serta masuk pertandingan cam main sukaneka lah,kalau point tinggi dapat lah hadiah best2..che-are dapat baju dan ada lah pensil box,notebook,pameran die semua best2...so rugi sape tak pegi,ada makanan kfc plak tu..minuman pon ada.semua lah..



syok abis,tengok angkasawan hensem ni..hee

my frenz@kawan sekelas
dapat belon

p/s:blog akan didelete 25 jun 2011 jika email anda selain dari gmail.betul ke?tapi yang pasti email ku gmail.nasib baik lah..tak payah nak tukar dah

No comments: