Apr 25, 2011

followers2..sudah follow bagi tahu lah

kepada pengikut2 jika anda sudah meng click follow chea94.blogspot.com
sila2 lah beritahu di shoutbox tepi tu erk..picture ice cream lagi tu

tulis lah sudah follow ke,ape2 jer lah..yang bagi tahu anda mengikut blog ini
takde lah che-are nak tercari2 siapa yang bijak mengikut saya ni.
jika anda tidak memberitahu di shoutbox saya, maka saya tidak mengikut anda balik.
dan satu lagi jika blog anda terlampau berat (lambat loading),terus che-are click pangkah jer.malas lah nak tunggu lama2..buang lah segala widget yang tak patut berada di blog anda seperti kata2 hikmat di side,yang mengacau penglihatan untuk membaca,jam dan sebagainyer.



 harap maklum
kalau entry saya tak bagus,anda boleh lah stop following chea94.blogspot.com
sebab che-are tiada masa nak buat cerita panjang2..lepas spm nanti boleh lah berderet2 cerita erk
sekian terima kasih





No comments: