Mar 26, 2011

Malaysia seri dengan Etoile fc


MALAYSIA 1-1 vs ETOILE FC

minit 7-dijaringkan oleh Fakri Sarani

banyak peluang sebenarnya yang terbuka untuk player Malaysia untuk menambah gol.

pemain malaysia pada malam ini:

kelemahan pemain Malaysia

lebih menunggu bola dari mengejar bola berbanding dengan pihak lawan yang pantas mengejar bola
kurangnya cubaan jarak jauh berbanding pihak lawan menggunakan peluang yang ada
player malaysia kurang skill
banyak pemain duduk belakang pihak lawan
physical body contact kurang
tendangan bola ke pintu gol kurang  tajam


positive
penjaga gol pada malam ini begitu baik menyelamatkan bola







Mar 22, 2011

cikgu shida Parit di tv



tidak selalu update

dengan ini,saya NUR ATI'AH BT MULKAN
kurangkan mengupdate blog 
dalam 3 bulan ini atau sehingga spm
disebabkan ....hee

ujian satu..
amat teruk lah
tapi tak sangka akaun,kalau betul 1 soalan dah dapat 100%
paling tinggi akaun saya dan tasha
Kawan yang lain pon dapat A (Mimi,Tinah,Dilah and Syu)
TAHNIAH to my frenz
kita2 sama2 dapat A.

buat yang lagi best untuk MID YEAR
DAN SAMA2 BERJAYA!


Mar 18, 2011

contest sidebar paling smart



jom2
join contest..
saje nak mencuba,padahal sidebar tak smart pon
nak tahu syarat2 contest ni
click sini

tarikh tutup contest di atas adalah pada 1 April 2011


tag:bagi tahu kat shoutmix lah

Mar 16, 2011

aku dah jatuh cinta ngan sam dong

ak jatuh cinta ngan dia lah.hee
semenjak dia berlakon cerita dream high
ah...sangat suka dia..biasa lah pompuan.
cerita dream high dah abis dah(tengok youtube)
kalau kat kbs ada satu lagi episode kan
sape yang tengok tu tahu lah

last eps sangat best lah..watak sam dong yang dilakonkan oleh orang yang diatas
sangat bagus lah jugak, dia suka kan Go Hye Mi (suzi),tetapi go hye mi suka kan Jin Gook (taecyeon)
nanti last episode akhirnya hye mi suka dekat sam dong.nak taw kenapa hye mi suka.kena lah tengok cerita tu kan
sam dong sangat bercita2 tinggi,dia berusaha untuk jadi yang terbaik tapi dalam eps berapa tah dia putus asa, dan jenuh lah hye mi memujuk suruh dia kembali ke sekolah.

Kim Soo Hyun Profile and Biography
Name: κΉ€μˆ˜ν˜„ / Kim Soo Hyun
Profession: Actor
Birthdate: 1988-Feb-16
Height: 180cm
Weight: 65kg
Kim Soo Hyun TV Shows
Will it Snow at Christmas? (SBS, 2009)
Jungle Fish (KBS2, 2008)
Kimchi Cheese Smile






Mar 15, 2011

contest blog tercantik dengan twin





penganjur:Twilleries
syarat2:click sini

~Tarikh tutup pnyertaan- 29.3.2011
~Tarikh tutup penilaian- 2.4.2011


p/s:mencuba.mana tahu menang.

Mar 14, 2011

sambungan internet ke laptop problems

so kalau terjadi pada korang macam che-are ni.ape perlu buat
apalagi call TM lah kan


die suruh buat ni,buat ni,kite ikut je lah kan
dan terus dapat
suka2..
nasib baik lah aku pro dalam bab2 ni.(hee)
my parents?
satu apa tak taw
ayah cakap:kalau takde kamu tak taw lah ayah nak wat apa
adik che-are:sampai hantar msj kat fb lagi sebab malu nak gi taw kakak die ni
terima kasih akak.katanya
heee
kalau terjadi kat korang tak payah bising2.cool sahaje.hee
padahal semalam punya che-are bising tiba2 internet takde

p/s: jugak pada akak yang suruh wat apa2 tadi..finally oke jugak




Mar 11, 2011

saya menang GA dari blog faish

oke.teruja,happy,nak nangis,semua ada
first time menang kot.ah
tidak sangka 
rezeki chea-are pada hari jumaat ni..terima kasih ya Allah
terim kasih pengajur blog ni click sini untuk senarai pemenag GIVEAWAY



NO 1 kot


change background

cantik tak?
baru tukar..

nak cerita pasal exam

add math dan math che-are sangat teruk lah.
sedih2

tak suka betol orang yang meniru lepas tu markah exam gile tinggi
tak suke tak suke

exam kali ni tak bersedia sangat..ntah le..nak ckp main2.tak main2
but BELAJAR DARI KESILAPAN KAN

che-are akan try2 untuk exam akan yang akan datang
hope akaun and bm a.
target ujian 1 ni 2a cukup...
cuti ni tak pergi mana2 kot,ada kelas tambahan
esok pulak ada mesyuarat pks..



p/s:rabu ni pergi mcd.sukenyer.makan2..hilang tension!



Mar 6, 2011

dilanda sedih

semua orang pernah buat silap kan.
..........................................
hanya pendam sahaja


no blog this week
exam coming..

Mar 3, 2011

Dream high korean movie



-sangat suka cite ni.pelakon dia,banyak yang hensem terutama kim soo hyun...hee
di korea,cerita ni sudah tamat...di kbs ada lagi..tapi nak cepat you tube jer.
cerita ni buat aku teringat kat boys over flowers..


    ambik kat encik google

    saya suka yang ini..hensem2


    mereka menyanyi lagu tell me your wish(snsd) di depn orang ramai


    tenaga pengajar mereka