Feb 25, 2011

makan bersama bff.

nak ucapkan terima kasih banyak2 untuk Fitri
thanks belanja kitaorang
moment yang tidak boleh dilupakan
sekali tu sambut birthday ari jadi adik die
serta kawan2 yang teman tapi mesra
tak abis gelak2 jer kat KFC, TAPAH sampai orang lain duk pandang semacam
to mimi,tasha,fatinah,dilah and syu
kat kfc jumpe teacher zahorin(cikgu bi)(mak saudara Fitri yag dirahsiakan selama ini)
dan cikgu zaki(cikgu akaun)

Fitri dan adiknya 'aina amirah'

mimi and me 'che-are'

mereka

fitri ak nak  teddy bear.hee
aku kan isteri ko yg ke-2.hee

keluarga Fitri

sedap tak??
che-are dah rasa.hee

abis dah??hee

saya pon nak melawo jugak.hee



tengah pilih teddy bear untuk adik Fitri



best sangat2 nga korang..tahun depan wat agi erk.hee
dilah sori takde picture ko.he

No comments: