Nov 23, 2010

Natural Beauty Contest

thanks to kiem yang tag saya..syg awak..hee

nak try join lah..







Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!
2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest
3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.
4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.
5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)
6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.
*Letak link entry anda tersebut di fan page http://www.facebook.com/pages/Contest-Natural-Beauty/162953130393551, jangan letak kat entry nie. Tak layan.
*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.
*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.


gambar nyer ialah


pic ni memang tidak di edit yerk

agak gelap sbb mmg panas waktu ni..dah penat sbb baru balik dr slim river

ni waktu hari raya puasa tahun ni..beraya di rumah kawan

dan nak gi taw semua yang gambar yang paling buruk pernah saya tunjuk..ha3

with my bff yang gile2 mimi

tag to:-


KAK AJA

NADIA

LILI SYAFIKAH

syha

syasha

No comments: