Jun 26, 2011

TWITTER BEST LAH

jangan cakap twitter tak best
sebab twitter best lah..sekarang ni aku lebih melepak ngan twitter dari FB.
orang US pon dah beralih arah ke twitter sebab FB semakin bosan
tapi aku masih setia lagi ngan FB takde lah aku sampai nak tutup acc FB kan

golongan artist lebih menggunakan twitter untuk communication ngan FANS2 nyer lah
aku pon selalu jugak tweet ngan depa...tak ramai kawan aku yang mau buat acc TWITTER.


follow saya erk..hee

Jun 20, 2011

IQRAM DINZLY SANGAT PERAMAH DENGAN PEMINAT

salam semua...
sebenarnya terharu IQRAM DINZLY balas tweet kita,bukan kite jer..ramai lagi yang dia balas..yang lebih kurang semua yang tweet ngan IQRAM,insyaallah dia akan balas..cayalah IQRAM..bukan nak cakap apa lah kan..tak semua artist di MALAYSIA ini akan membalas setiap tweet dari fans..kalau tweet 50 kali sekali  pon ngan mana2 artist,memang tak dapat lah dia nak balas balik...jenuh jer menaip tapi dengan IQRAM lain pulak.suka2...moga IQRAM terus membalas setiap tweet dari peminat2nya..dan satu lagi setiap fans dia,
DIA TAKKAN ANGGAP FANS BUT LOVER OR DEAR..WOW

baru jer IQRAM DINZLY blas tweet kita..



Jun 16, 2011

LEPAS NORA ELENA,STANZA CINTA PULAK


Drama Stanza cinta adalah cerita yang diadaptasi daripada novel Stanza Cinta, terbitan Grand Brilliance, arahan Along Kamarudin. Drama ini bakal bersiaran pada hari Ahad, jam 9 malam mulai 19 Jun 2011. Dikhabarkan ada 13 episod semuanya.

Sinopsis Stanza Cinta dari novel :
Amni Sorfina(Ketenangan yang suci)…seindah namanya seindah itulah peribadinya!! Dia hanyalah seorang wanita akhir zaman yang sedaya upaya untuk menjadi solehah. Namun..jalan yang terbentang dihadapannya selalu berombak dan tidak pernah tenang. Ujian itulah teman baik yang selalu mengikutnya kemanapun dia melangkah.
Ketika bahagia mula menyapa dirinya, ketika bunga-bunga sakura mengembang dengan indahnya, ketika dia mula tersenyum bahagia….tiba-tiba sahaja segalanya menjadi begitu menyiksakan jiwa dan menikam-nikam tangkai hatinya. Seolah-olah istilah bahagia itu bukan untuknya. Apa sahaja yang diimpikan dan diharapkan tidak pernah menjelma menjadi kenyataan. Sering sahaja Allah mengambil orang-orang yang disayangi dari sisinya.




PKS 2011

PELANCONGAN KOPERASI SEKOLAH(HOS)
TAMU SMK KELAPA SAWIT,KULAI JOHOR.

foto2 selama 3hari 2malam
penat2..sebab saya ditugaskan sebagai ketua biro persiapan peralatan.penat gile keje ni.


 semasa candle light dinner..sesi snap pic


with izzat

 semasa di gua tempurung
 saya dan tamu
 di taman herba


mereka nak balik dah

Jun 5, 2011

contest : Kami Kaki Blogging

terima kasih tag saya untuk join contest ini
di tag oleh:nurhafizahpija



di anjurkan oleh:click sini

tarikh tutup:2 julai 2011

mau tag:

yang baca sini

Jun 2, 2011

ANWAR HADI BUAT KU NANGIS LAH PULAK



SALAM.video ini buat aku mengalirkan air mata sedikit, tak banyak pon.mana idaknya,mak che-are baru jer pergi umrah...ada pulak salah sorang student dalam video ni yang bagi tahu mak dia pergi umrah (terasa cheare).sebenarnya susah takde mak,semua kerja kena buat sendiri..like me..sebelum ni ma banyak buat kerja rumah,lepas ma gi umrah cheare kena buat sendiri...ofcoz lah kan anak sulung..and lastly rindu ngan masakan ma...moga ma sihat di sana dan doakan ayah,tiah and ekin disini..love u ma!!!