Oct 31, 2010

award..


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi



terima kasih kepada ayu give me award..

Oct 27, 2010

minggu bahasa


ni hadiah yang menag tu


OMG
saya menang pertandingan deklamasi sajak dan membaca berita
dua-dua dapat tempat kedua.

ayah saya ada beli 4 ekor kura-kura
yang comel-comel like me a'hak..hee

p/s>lepas ni x nak tulis blog pakai shotwords lah..sbb insaf bace paknil nyer cerita at metro
nanti bahasa melayu pupus pulak..emm..blog yang ni call saya..a'hak..sopan nya


Oct 22, 2010

juruaudit

ak dipilih jd juruaudit koba..emm x caye lah
kena caye jugak lah
pratib ckp nama awak ad dalam list..
whatver lah...
jadi ke x ak x kesah..
yg penting org dh g tanggungjwb tu kena lah wat kn

exam..exam..
this week minggu exam..
jpp wat mmg gilew susah
math td..emm..jgn ckp..ramai ckp x leh wat
termasuk lah ak yg x bape nk skor math ni
ni baru math
add math,physic,kimia cam ne erk???
terseksa tol tadi..dengan ak sakit perut nyer lagi
ak redha jer lah ape yg ak dpt
hope lulus jer ak nk..

mgg dpn exam subjek yg menakutkn
isnn add math..emm..
cpt2 lah abis exam ni..

Oct 16, 2010

saya suka bergambar



my picture..xd keje..


p/s.wish me luck final exam..(2 weeks exam)


Oct 8, 2010

Stuff snsd i buy


snsd poster
RM4(AHLI)
RM6(BUKAN AHLI)




T-SHIRT SNSD
HAVE PINK AND WHITE
RM85

can buy stuff snsd or others korean band at:-


My Star Collection Trading Lot 05-36, 5th Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malaysia

Tel : 603-2144 7017
Email : mystar_trading@yahoo.com

Oct 7, 2010

makanan Barat


chicken chop
at TESCO KAMPAR..emm..lazat!!!
eating with my family


spageti
mushroom


dah lame x mkn makann barat..so walaupown
mahal maknn ni sanggup beli..emm
spageti ni sedap sngt..nnt korang cube erk..
chicken chop die pown ok...

p/s:sudh lame x update yerk..emm..sori2