May 14, 2018

Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway

 http://www.shuhaidasaad.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

Salam, sejak kebelakangan ini Atiah tak aktif dalam blogging. Bila saya dah mula bekerja memang susah nak aktif , dulu masa belajar pun sama. Bila malam saya ngantuk jadi tiada masa untuk buka laptop. Hari ini sebab on laptop nak search tempat menarik di Cameron, dapatlah on blog sekejap.

Dah sign in, tengok reading list ada rakan blogger buat giveaway. Rugi ni tak join dari Shuhaida Saad. 2nd giveaway dari shuhaida bermula 12 May sehingga 12 Jun 2018. Sebulan giveaway ini, jom jangan tunggu lama-lama nanti terlepas.

16 comments:

  1. Best of luck, datang dari GA yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. jalan2 dsys

    https://jamil84.blogspot.my/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway-12062018.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. goodluck :D

    list peserta boleh tengok di List Peserta GA.

    ReplyDelete
  4. Best of luck Atiah !!
    Salam kenal 😁

    Lost In Thoughts
    (ノ^_^)ノ

    ReplyDelete
  5. Salam Singgah
    http://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    Good Luck!

    ReplyDelete
  6. Salam Singgah
    http://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    Good Luck!

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/senarai-hadiah-giveaway-ramadhanraya.html

    Jemput untuk join giveaway terbaru. :)

    Link Giveaway : http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa. semoga puasa kali ini meningkatkan ketakwaan kita

    http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    singgah dari giveaway yang sama

    ReplyDelete
  9. Selamat bergiveaway awak, goodluck :)

    ReplyDelete
  10. Salam singgah daripada GA yang sama dan saya ucapkan semoga berjaya dalam pemilihan dan semoga ada rezeki untuk kita...

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya :D

    boleh check pemenang di sini sis :)
    http://www.shuhaidasaad.com/2018/06/pemenang-shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    terima kasih :D

    ReplyDelete